МОУ співпрацюватиме з акселератором Defence Builder задля допомоги оборонним стартапам

МОУ співпрацюватиме з акселератором Defence Builder задля допомоги оборонним стартапам

Укрінформ
Міністерство оборони України підписало меморандум щодо співпраці з Defence Builder Accelerator (DBA) — програмою розвитку оборонних стартапів.

Як передає Укрінформ, про це Міноборони повідомило у Фейсбуці.

“Мета співпраці — спільна допомога розробникам для створення технологічних рішень під запит Сил оборони і доставки їх на фронт”, - ідеться у повідомленні.

Як зазначили в Міноборони, у межах програми Defence Builder Accelerator до 15 оборонних стартапів впродовж чотирьох місяців будуть тестувати рішення на полігоні та отримувати зворотний зв'язок з поля бою, що сприятиме ефективному залученню інвестицій та масштабуванню виробництва оборонних технологій.

“Поєднання військової, державної та бізнесової експертизи допоможе нам досягнути технологічної переваги над ворогом. Міноборони підтримує оборонні акселератори, щоб швидше доставляти технології на фронт. Дякуємо Defence Bulder Accelerator за чіткі дії задля розвитку defence tech”, — наголосила заступниця Міністра оборони Катерина Черногоренко.

Читайте також: Учасники кластеру оборонних технологій Brave1 отримали на розробки $3 мільйони

Подати заявку щодо участі у програмі розвитку оборонних стартапів DBA можна до 15 травня.

Як повідомляв Укрінформ, у квітні команда Brave1 обговорила з наглядовою радою міжнародного оборонного фонду MITS напрямки підтримки кластеру для масштабування виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-