У Британії діаспора присвятила Дню матері святковий концерт

У Британії діаспора присвятила Дню матері святковий концерт

Фото
Укрінформ
Організація українських жінок (ОУЖ) у британському місті Ковентрі разом з учнями та вчителями суботньої школи українознавства провели в українському клубі святковий концерт, присвячений Дню матері.

Як передає Укрінформ, про це організація повідомила на своїй фейсбук-сторінці

У святковому концерті брали участь учні та вчителі школи українознавства м.Ковентрі, жіночий ансамбль ОУЖ під керівництвом Павліни Литвинів, церковний хор, чоловічий гурт «Стара гвардія», квартет трьох поколінь родини Лілії Онуляк та Світлани Гаврилюк, група «Отруєне яблуко», Олег Кірківський, а також Віра Вишинська-Кідик.

Під час свята також прозвучала пісня «Алілуя», яку виконала Мар’яна Джус, з перекладом на українську мову від Ірини Терлецької. Багато віршів та теплих побажань здоров’я, щастя і благополуччя прозвучали для матусь і бабусь.

Присутні гості також згадали всіх матерів, які захищають Україну та тих матерів, які вже третій рік щоденно моляться за те, щоб їхні діти повернулися додому живими, здоровими та із скорішою перемогою.

Крім того, у рамках концерту відбулася благодійна лотерея. Зібрані благодійні кошти під час вечора підуть на допомогу Україні.

Нагадаємо, в українському клубі у місті Ковентрі (Велика Британія) пройшло щорічне Свято жінок-героїнь, під час якого йшлося про періоди становлення української державності, починаючи з Київської Русі до сьогоденної боротьби з російською агресією, та роль українських жінок-героїнь на всіх етапах розбудови вільної та незалежної України. 

Фото: OUZ Coventry - Association of Ukrainian Women in Great Britain / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-