СБУ просять перевірити наявність у секретаря міськради Кам'янки громадянства РФ

СБУ просять перевірити наявність у секретаря міськради Кам'янки громадянства РФ

Ексклюзив
Укрінформ
Міська рада Кам'янки Черкаської області звернеться до СБУ з проханням перевірити інформацію про ймовірну наявність громадянства РФ у секретаря органу Володимира Герасименка.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив міський голова Кам'янки Володимир Тірон.

"Міська рада отримала листа від політичної партії "Пропозиція", від якої балотувався Володимир Герасименко. Партійці просять Володимира Герасименка підтвердити або спростувати наявність у нього російського громадянства. Свою позицію партія аргументує фотографією російського паспорта Герасименка. Ми не можемо підтвердити чи спростувати цю інформацію. Тому звертатимемося до СБУ. Якщо інформація підтвердиться, то Герасименка буде звільнено", - сказав міський голова.

Читайте також: СБУ підтвердила наявність російського паспорта у судді Богдана Львова

Водночас Герасименко заперечує наявність у нього громадянства РФ.

"Це підступи моїх заздрісників і недоброзичливців. Я дійсно жив у Росії з 2005 по 2013 роки. Однак повернувся в Україну, всі зароблені гроші вклав у бізнес в Україні. Історія висмоктана із пальця", - заявив він.

Як повідомляв Укрінформ, шостий апеляційний адміністративний суд визнав законним звільнення з Міністерства юстиції колишньої заступниці начальника Центрального міжрегіонального управління Мін’юсту, яка з власної ініціативи набула російське громадянство

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-