Україну на London Tech Week 2024 представлять вісім стартапів

Україну на London Tech Week 2024 представлять вісім стартапів

Укрінформ
На виставці інновацій London Tech Week 2024 Україну представлятимуть вісім IT-розробок.

Про це в Телеграмі повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації, передає Укрінформ.

«Цього року конференція відбудеться з 10 до 14 червня в Лондоні. Україну представить національна делегація з 8 компаній та стартапів, яких обрали за результатами відбору», - йдеться в повідомленні.

У міністерстві наголошують, що London Tech Week є найбільшою в Європі виставкою інновацій. Щороку захід збирає понад 20 тис. людей — представники стартапів з десятків країн світу, інвестори, лідери думок та підприємці. Тому участь українських компаній - крута можливість привернути увагу до України і залучити інвестиції, які посилять економіку країни. 

Серед учасників виставки з України - зокрема, команди Akurateco (платформа для запуску платежів фінустановами), birb (застосунок для оренди квартир), Effy AI (застосунок для вимірювання ефективності працівників).

Фото: Мінцифра
Фото: Telegram / Мінцифра

Українська делегація на London Tech Week 2024 організована Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів та Techosystem за підтримки Seeds of Bravery та UK-Ukraine TechBridge. Генеральний партнер - Sigma Software Group.

Читайте також: В Україні на базі університетів створять мережу стартап-шкіл

Як повідомлялося, компанія Google в межах Google for Startups Ukraine Support Fund запускає другий етап підтримки українських стартапів на загальну суму у 10 млн дол. Українці можуть отримати грант до 100 тис. дол. на розвиток бізнесу.

Фото: Facebook / London Tech Week

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-