Російський траулер «Капітан Лобанов» був підбитий ракетою ВМФ Росії - ЗМІ

Російський траулер «Капітан Лобанов» був підбитий ракетою ВМФ Росії - ЗМІ

Укрінформ
Російський рибальський траулер «Капітан Лобанов», про аварію якого повідомлялося 19 березня, був підбитий російською ракетою у Балтійському морі.

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на телеканал «Настоящее время».

Родич одного з членів екіпажу розповів журналістам, що ракета, яка влучила в траулер, була випущена під час навчань Балтійського флоту ВМФ РФ.

«Коли забирали тих, що вижили, всі чудово знали, що загинули троє людей. І всі чудово знали, що вдарила ракета. Але вони вирішили написати, що сталося «займання». Цікаво, яке це займання, якщо капітанської рубки повністю немає, її просто знесло», – сказало джерело.

Читайте також: Під час знищення «Сергія Котова» були поранені щонайменше 27 загарбників - розвідка

Членів екіпажу, які вижили, за його словами, доставили в госпіталь у місті Піонерський Калінінградської області (РФ). Один із постраждалих перебуває у важкому стані. У шпиталі постраждалих допитали співробітники ФСБ, які попросили членів екіпажу не розповідати про інцидент.

Читайте також: У Росії загорівся і затонув траулер «Капітан Лобанов»

Ще одна ракета, за словами джерела, потрапила в рибальські сіті поруч із промисловим судном компанії МРТК, яке знаходилося неподалік від «Капітана Лобанова».

Як повідомлялося, у Балтійському морі затонув російський траулер «Капітан Лобанов», троє членів екіпажу загинули, ще четверо отримали поранення.. За попередньою інформацію, це сталося через вибух на борту. Пізніше повідомили, що судно не затонуло, його відбуксували до Калінінграда.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-